TC Grace i Strängnäs Spontan bugg i publiken när rockabillybandet TT Grace spelade på Gyllenhjälmsorget i Strängnäs. TC Grace i Strängnäs TT Grace på Strängnäs sommarfestival på Gyllenhjelmstorget. TC Grace i Strängnäs TT Grace på Strängnäs sommarfestival på Gyllenhjelmstorget. TC Grace i Strängnäs TT Grace på Gyllenhjelmstorget i Strängnäs. De har turnerat flitigt under 10 års tid över hela landet ända nere ifrån Trelleborg och upp till Luleå och delar av USA där de varit med i bland annat två tv-shower: George Kleins tv show i Memphis och Steve Bowers tv show i Jackson, Tennessee. Liveshower på "Elvis Week" i Memphis med inga mindre än "Sun Records" legendarerna: Rayburn Anthony & Carl Mann som gästartister är också något som grabbarna hunnit med (ur bandets hemsida). TC Grace i Strängnäs TT Grace på Strängnäs sommarfestival på Gyllenhjelmstorget.
TC Grace i Strängnäs TT Grace på Strängnäs sommarfestival på Gyllenhjelmstorget. TC Grace i Strängnäs TT Grace på Strängnäs sommarfestival på Gyllenhjelmstorget. TC Grace i Strängnäs TT Grace på Strängnäs sommarfestival på Gyllenhjelmstorget. TC Grace i Strängnäs TT Grace på Strängnäs sommarfestival på Gyllenhjelmstorget. TC Grace i Strängnäs TT Grace på Strängnäs sommarfestival på Gyllenhjelmstorget.
TC Grace i Strängnäs TT Grace på Strängnäs sommarfestival på Gyllenhjelmstorget. TC Grace i Strängnäs TT Grace på Strängnäs sommarfestival på Gyllenhjelmstorget.